14. huhtikuuta 2013

Possuja! :3

Oli vähän hiljasempi viikonloppu.

 Perjantaina koulun jälkeen oli pieni rotarykokous Laurien klubilla kaikille, jotka menee Norfolkin saarelle piirikonferenssiin. Pienellä tarkotan ihmismäärää, en pituutta. Laurien kaa päästiin sinne viiden aikaan ja kotona olin yheksältä. Mut kutsuttiin sinne kans, ku oon menossa (kaikki piirin vaihtarit menee) ja saatiinki sit siellä järjestettyä meille kyydit Aucklandiin lentokentälle ja takasin Whangareihin ku lennetään takas. Joo, eli oon taas lentämässä jonnekki :D En oo ikinä lentäny vuoden sisällä näin paljoo. Mulla tulee aika monta lentokilometriä viime heinäkuusta ens heinäkuuhun:

Helsinki - Kööpenhamina - Singapore - Auckland - Whangarei
Auckland - Wellington
Christchurch - Auckland
Auckland - Rarotonga
Rarotonga - Auckland
Auckland - Brisbane - Norfolk
Norfolk - Brisbane - Auckland
Auckland - Singapore - Frankfurt - Helsinki

 Lauantaina menin Irisin (Ranska) kaa ulos syömää ja kattoo leffaa. Mentii lounaalle lähi-itäläisee ravintolaan. Syötiin pitat 10 minuutissa, mut jäätiin pälättään vielä tunniks ku leffaan oli viel aikaa :D Tänä aikana huomattiin sit kavereita menevän vastakkaiseen raflaan ja jotai pälätettiin niittenki kaa ja ne pääty tulee meijän kaa leffaan. Käytii kattoo Warm Bodies, nimen muistaminen tuntu olevan kaikille vaikeeta ja ku ostettii lippuja jokanen toisen perään sano vaan et sama ku mihin edellinenki menee. Meitä oli mä, Iris, Theresa, Nele, Moritz (Saksa) ja Eetu (arvakkaapa mistä ;). En ookkaa kai kertonu täällä Eetusta. Se on vaihtari Whangareissa STS:n kautta, ja sillä on kans rastat! Meitä on kolme suomalaista Whangareissa, ja kahella on rastat, kaikki luulee ny et tyylii kaikilla on Suomessa rastat. Onhan rastapäitä Suomessa reilusti enemmän ku täällä, mut ei kuitenkaan sentää 2/3:lla oo.

 Tänään kävin naapurissa farmilla! Host-perheen naapurissa on turistimielinen farmi. Tai no ei turisteille, enemmänki lapsille et ne tulee tutuks eläimien kaa. Käytiin siellä host-äidin Kayn kaa ku siellä synty torstaina possuja :3 Possujen äidin nimi on muuten Kay, mikä on ihan älyttömän hauskaa koska sitä ei oo ees nimetty mun host-äidin mukaan, vaan se oli valmiiks nimetty Kayks kun se tuli tolle farmille. Niillä on paljon yhteistä, kuten ruskee kihara tukka. (Molemmat myös kuorsaa haha.)

Hanhet normisti pihalla hengaamassa.



Vuohet tuli kans moikkaa

3 kommenttia:

  1. Wou lennätteks te aussien kautta, et pääsette ohimennen käymää sielläki siistii 8)
    Ja vähä jännä et siel on suomalaisii noinki paljo samas kaupungis, onks kukaa sunkaa samas koulussa? Tai ootsä tutustunu niihin et hengaatsä niittenkaa yleens? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aucklandistaki on suoria lentoja sinne mut niissä ei sit (kai?) ollu tilaa tarpeeks kun meille ruvettii varaa paikkoja ni piti varaa lento Brisbanen kautta, mut vaihto siel on vaa pari tuntii eli ei me ehitä Ausseja kuitenkaa yhtää näkee. Norfolk on siis osa Australiaa, mut se on silti meijän piirissä.
      Kukaan ei oo samas koulus kun mää, enkä oo kauheesti hengannu kummankaa kaa. Me ollaan kaikki eri kouluissa ni ei silleen voida tutustua, kavereita kuitenki ollaa facebookissa :) Mä suhtaudun kaikkiin suomalaisiin samalla tavalla ku muihinki, eli ihan englantia vaan puhutaan vaikka muut haluiski kuulla meijän puhuvan suomee :D Se nyt vaan on vähän outoo rupee yhtäkkiä vaihtaan kieltä.

      Poista
    2. Tai no sen verran puhutaan suomee jos tarttee apuu jonkun sanan kaa tms :)

      Poista