18. huhtikuuta 2013

Norfolk Island

Huomenna mulla ois lähtö Aucklandiin, mistä sit lennän lauantai-aamuna 6:45 Brisbaneen, ja sieltä jatkan Norfolkiin! Siellä pidetään piirin 9910 konferenssi, joka on siis jokavuotinen iso kokous koko piirille. Piirikonferenssiin on joka piirissä vaihtareiden pakko osallistua, melkeenpä kaikille muille rotareille se on vapaähtosta. Konferenssi pidetään aina siellä, missä sillonen piirin presidentti asuu. Ollaan siis aika onnekkaita et päästään Norfolkiin, kun se on aika pieni saari Australian ja Uuden-Seelannin välissä, eli sieltä ei kovin usein presidenttiä tuu. Sinne menee lentoja vaan kerran viikossa, eli pakko pysyy siellä ainakin se viikko. Takasin lennän siis ens viikon lauantaina.

 En muuten ees missaa yhtään koulua ton viikon aikana, kun just sopivasti perjantaina alkaa jaksojen välinen 2 viikon loma... :D

 Meillä vaihtareilla on aina oma pikku show koferensseissa, ja me suunniteltiin et lauletaan ja esiinnytään tähän biisiin:




 Biisi on tosi uusseelantilainen, ja me kaikki tykätään tästä! Oli siis aivan loistava idea ja nyt koitetaan jotenki järkkää hienoo esitystä tälle vaikkei voida ees nähä toisiamme ennen Norfolkia. Facebookin välityksellä ollaan siis koitettu järkkää kaikkee, vaihettiin esim toi kohta kun ne laulaa et "we're just having fun and drink at 18" et "we're just having fun in Rotary trips", ku sit se on vähän sopivampi. Me vaihtarithan ei saada juoda alkoholia vaikka täytettäiskin 18 vaihtovuoden aikana ;) Toivottavasti tää nyt onnistuu ja yleisö tykkää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti