22. syyskuuta 2012

Vapaaviikko

Koko viikko ollu vapaata kun muut on koulussa ahertanu harjotuskokeita! Ite en tehny mitään kokeita, koska en osallistu ees varsinaisiin valtakunnallisiin kokeisiin, mihin ne nyt on harjotellu. Koko viikko siis vaan kotona löhötessä? Ei onneks kuitenkaan.

 Vaikka on ollu koko viikko lomaa, silti on ollu vaan yks tylsä päivä, mun mielestä aika hyvin kun miettii et kulkuyhteydet kaikkialle on aika huonot. Maanantai meni aikalailla vaan levätessä viikonlopulta ja tiistai oli se tylsä päivä kun en tehnyt oikeestaan mitään :D Keskiviikkona ja torstaina menin kaupungille vaihtareiden kaa, kaikilla muilla kun on kokeita. Mä en tiä mitä mulle on tapahtunu ku meen mukaan shoppaileen ja ostan itekki jotain... No toisaalta ei täällä kauheesti muuta tekemistä oo, ja yhellä kaverilla ei oo yhtään kesävaatteita joten mentiin tavallaan sen takia. Oli kuitenki kivaa, opin vähän paremmin tätä kaupunkia ja mitä kaikkee täältä löytyykää :)

 Mentii myös yhelle kirpparille, ja hyi, ne vaatteet oli ihan kauheita. Ei oo kiva sanoo näin mut rehellisesti, se kauppa tuntu vaa siltä ku ois vaan kuolleiden omaisia myymässä sen kuolleen vaatteita ja muita tavaroita. Lähettii sieltä sit aika nopee pois ja tyydyttiin massakauppoihin :D Täällä on muuten ihan ihmeelliset koot, kun munkin peppu menee helposti koon S shortseihin, jotka ostin. Ja ne on jopa vähän reilut. Nojaa, kun kattelee ympärilleen ni ihmiset on täällä lopulta aika isoja, nii kokojenki pitää olla.

Ihana söpö pieni keltanen auto jonka kyytiin hypättiin!

Iris, mä ja Gala takapenkillä. Oli aika läheinen tunnelma :D

$1 frozen L&P, oli aikas mmmm, interesting...
Tänään illalla muuten taas luvassa mitäs muutakaan kun rugbya!! Koulusta saatiin ilmaset liput ni pitäähän ne nyt käyttää :)

3 kommenttia:

  1. Sä et siis osallistu niihin loppukokeisiin ollenkaa vaan meet sille sukellus ym retkelle? 8D

    VastaaPoista
  2. Joo just niin :D Paitsi et en aio osallistua sukellukseen, ku samaa aikaa on kaikkee muuta kivaa kuten surffausta! En ees voi osallistua noihin kokeisiin koska ne menee päälleikkäin rotaryn järjestämän eteläsaaren matkan kanssa.

    VastaaPoista