23. tammikuuta 2013

"The big Finnish finish"

Joo saan kuulla täällä paljon finish-läppää :D Aina joku kysyy ruualla et "are you finisssshhhed?" silleen et tota deetä tuskin lopussa ees kuulee ja hahhah ai että kun on hauskaa! :D Joo joka kerta yhtä hauska läppä.

 Tein sunnuntaina suomalaisen pannarin jälkkäriks kun kaikki oli kotona ja kylässä oli myös Steve ja Eileen, eli jotain kavereita. Kaikki tykkäs ja pääsin kääntään mun reseptinki :) Annoin myös mun tuliaiset sinä iltana ja tän alotin sanomalla "This now is the big Finnish finish". Kaikki tuntu tykkäävän ja suklaa meni heti kaikki kun päästiin avaan se eilen illalla :D Best chocolate in the world ;)

 Eilen illalla sain perheeltä pari lahjaa. Sain Uuden-Seelannin lipun, tiskipyyhkeen mis oli paljon kaikkee kiiviä ja kirjan Patauasta, missä niitten mökki on ja mä vietin kesäni :) Lopuks halittiin kaikki ja päästettiin parit kyyneleet. Tykkään tästä perheestä tosi paljon, enkä haluis jättää niitä vaikka samalla oonki ilonen et pääsen takas Swanepoeleille. Tiän vaan etten tuu tähän perheeseen enää takasin, muuten kun ehkä ruualle tai yökylään joskus. Tulin vaan tosi läheiseks kaikkien kaa, tapasin paljon uusia ihmisiä ja kiersin ympäriinsä niiden kaa :) Opin myös tekeen pavlovan! Niin paljon hyviä muistoja niiden kaa. Tulee ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti