7. maaliskuuta 2013

Coromandel

Viime viikonloppuna meillä oli rotary-vaihtareiden kaa tramping weekend. Alunperin sen piti olla Tongariro crossingissa, missä on myös Mordor, mut se on suljettu vulkaanisen aktiivisuuden takia, niin meille järjestettiin kävelyä Coromandelilla. Coromandel on niemi Aucklandin vieressä. Viikonloppu alko perjantaiaamuna Aucklandissa, joten yövyin Laurien kaa Oscarilla torstaiyön. Rotaryihmiset on muuten ihan parhaita. Mä ja Laurie ei haluttu maksaa ylimäärästä $60 viikonlopusta (joka oli jo valmiiks $200) ja mennä bussilla Aucklandiin ja takasin missä kaikki muut vaihtarit asuu, joten pyydettiin klubia apuun. Löydettiin sit kyydit Aucklandiin, ja takas Whangareihin klubin jäseniltä, täydellistä! Piti vaan torstaina jättää koulu väliin ku kyyti lähti jo 8am. Menin viime viikolla vaan yhtenä päivänä tunneille, ups. Maanantaina mulla ei ollu ääntä ollenkaa Macklemoren takia (ja tiesin et kaikki ois kysyny mun kipsistä ja ois pitäny selittää), tiistaina menin kouluun, keskiviikkona mulla oli ensiapukurssia koko päivän ja torstaina lähin Aucklandiin :D

Jouduttii Laurien kaa oottaa kauppakeskuksessa muutama tunti ennenku matka jatku Aucklandista Oscarin kotiin, joten lainattiin ostoskärryä kaikille meijän kamoille ja näytettiin kodittomilta!
Laurie (Belgia) ja Oscar (Ruotsi)
Pieni valkonen pläntti on Oscarin host-koti
 Oli niin ihanaa nähä kaikki vaihtarit taas :) Me ollaan ihanku perhe, oli kova ikävä kaikkia. Viimeks olin nähny kaikki nopeesti uutenavuotena, ja sitä ennen kunnolla vaan eteläsaaren matkalla joulukuussa! Tietty etelä-amerikkalaiset oli vaihtunu, Macan (Chile) tilalla on Leandro, Galan ja Paulan (Argentiina) tilalla Vale, ja brasilialainen ei oo viel päässy Uuteen-Seelantiin asti. Tosi mukavia molemmat, Leandron englannintaito on melkeen olematon, mut kyl sen kanssa silti pysty juttelee, kun vaan ymmärsi et es como meinaa it's like :D Vale osas tosi hyvin englantia.

 Perjantaina oli tarkotus kävellä "vaan" 4h, mut tasasta maastoo eli ihan ok. En kuitenkaa kävelly niin paljoo ku muut koska Morgan joutu kääntyyn takasin, ku sil on joku jalkaongelma ettei pysty kävelee paljoo, niin menin sit sen seurana ku olin kans rampa. Lauantaina me ei kumpikaa osallistuttu isoon 8h lenkkiin vuoren huipulle, vaan mentiin yhen paikallisen rotarypariskunnan kanssa ympäri Coromandelia. Käytiin lauantaitorilla, lopetetussa kultakaivoksessa, katteltiin maisemia yms kun muut hikoili +25C auringonpaisteessa mäkee ylös ja alas :D Ei ihan tehny mieli illalla kertoo niille meijän päivästä ku ne oli ihan väsyneitä rankan päivän jälkee.

Yks Uuden-Seelannin vanhimmista kirkoista, joku 200 vuotta vanha :D Joo tääl ei oo kristittyjä ollu kauheen kauan.
Ukot oli töissä kaivoksessa
Morgan (USA) ja mä maisemoimassa

Siellä oltiin
 Sunnuntaina muut meni kans käymää jossai kaivoksessa, kun mä ja Morgan istuttii kahvilassa ku oltii nähty se jo :D Käytiin myös pienellä reissulla hyöryjunassa ja mentiin hot poolseille, minne mä ja Morgan ei menty koska mä en voinu kastella kipsiä ja Morganin jalat ei tykkää kuumasta vedestä. Istuttiin siis altaanreunalla ja pöydän ääressä lounastamassa kun muut pulikoi! Oli kuitenkin lopulta sen arvonen viikonloppu, parasta oli nähä kaikki rakkaat vaihtarit taas :)

Meijän minibussi :) Eessä on Oscar (Ruotsi), Vale (Argentiina) ja Benja (Belgia)
Terkkui Ausseihi ;) Tää oli meijän reissun järjestäjän autossa haha
Lehmä pysäytti meijän junamatkan hetkeks :(
Leandro (Chile) ja Laurie (Belgia) junassa
Hieno kivi
Agnes (Ruotsi), Gabriel (Ranska) ja Morgan (USA)

Pojat ajaa. Gabriel ja Leandro
Changing room altailla

Tältä näytti kipsi viikonlopun jälkeen
 Maanantaina oli vuorossa kipsinvaihto pikkasen kevyempään, IHANAA KIITOS! Toi plaster of Paris oli törkeen painava enkä voinu käyttää mun vasenta kättä ollenkaan ja se oli vaan tiellä koko ajan. Tilalle laitettii lasikuitukipsi ja nyt voin jopa käyttää pitkähihasia (vaikken niitä tarttekkaa muahhaha) eikä käsi paina 5kg ylimäärästä. Koska mulla ei oo mitään haavoja kädessä, voin kastella tän, kunhan se on ainaki 3h ennen nukkumaanmenoo.


Mmmm keltanen käsi ja mustelmia kyynerpäässä lääkärien riuhtomisesta :D

1 kommentti:

  1. Voi sua ja sun kättä, mut kiva että on kivaa!! Ja onneksi olkoon kipsin vaihdosta <3

    VastaaPoista