22. heinäkuuta 2012

Singaporen leiri


Keskiviikko 18.7.

 Menin ton mun edellisen päivityksen jälkee päikkäreille "hetkeks". Toisin sanoen nukuttiin puol kahteen asti, vaikka herätys oli puol 12. Ite en muista et oisin ottanu ees herätystä pois, mut kai mä sen unissani sit laitoin. Kämppis Ella taas heräs, puki, ja nukahti uusiks :D Onneks Ella kuitenki heräs uusiks sillon puol kaks, koska muute oltas nukuttu koko päivä ja unirytmi kaikilla ihan sekasin.

 Sit ku herättiin, mentii herättää myös poikie huone ja lähettii ulos yhessä. Käytiin syömässä Jack's Placessa ja juotii kahvit Starbucksissa! Sitten vasta 7eleveniin ostaan vettä ja takas hotellille tapaamisee Night Safaria varte.



Ootellaan Night Safarille lähtöä aulassa.

Me kaikki!

Tulishown jätkä Night Safarilla. Ei ollu hyvää kuvaa missä ois ollu tultalki :D

 Night Safari oli niin siisti! Kuvia oli kyl ihan mahdoton ottaa ku oli niin pimeetä eikä tietty salamaaka saanu käyttää. Pelotti kyl ihan sikana ku ajettii ja käveltii joidenki hyeenojen ohi, eikä mitää muuta ollu ku pieni matala aita välissä. Muutenki jokkut eläimet oli niin hirveen lähellä siinä kun kierrettii semmosella autolla sitä sademetsää. Ei ollu ees kauheen kuuma mut silti oli hirvee hiki, ku kosteus oli mitä sademetsässä tunnetusti on :D

 Nyt on taas enemmän intoo lähtee lentää kohti Uutta-Seelantia! Eihän siihenkää oo aikaa enää ku muutama päivä, ihanaa!

Torstai 19.7.

 Tänää oli herätys aikasin ja mentii kaupunkikierrokselle. Käytii moskeijassa, hindu- ja buddhatemppelissä. Moskeijassa mun piti laittaa semmone iso sininen kaapu päälle, koska mulla oli liian paljastavat vaatteet ku oli mekko ja sen alla vaa legginssit, eli polvien muodot näky läpi. Kaikki nää kierrettii jo ennen kahtatoista. Käytii myös little Indiassa ja Chinatownissa. Ostin Chinatownista ihanat haaremihousut, jotka tingin 38 dollarista 22:een!

Tälläsissä häpeäkaavuissa mentiin, jos näky liikaa :D Kuvassa kämppis Elisa

Itse moskeija

Buddhatemppeli


 Käytii isol porukal syömäs food courtilla. Sekin oli aikamoinen elämys. Yhen puodin kokosella alueella monta ruuanvalmistuspistettä ja muuten pöytiä täynnä. Kaikki pöydät oli täynnä ihmisiä, ni piti venailla jonkun pöydän lähellä et pääs varaan sen itelleen. Kokeiltii myös hotellin uima-allas. Tuli siis uitua ekaa kertaa tänä kesänä... :D
Sadekausi iski. Kuvassa Arttu

 Illasta mentii viel keskustaa shoppailee. Itehän en mitää shoppaillu, muut vaa innostu ja mä matelin perässä :D En oo ihan shoppailuihmisiä. Mut keskusta oli kyl upee ihan pimeellä ku vaa mainosvalot ja autot valas kaiken. Lopuks mulla tuli kävelystä selkä ja jalat kipeeks ja alko muutenki väsyttään, ni en ollu varmaa mitää parasta seuraa enää sillon :D No, ehkä noi ymmärtää.

Slakuvasin Ellaa kaupan ulkopuolelta :D

Hotelli yöllä

Perjantai 20.7.

 Ensimmäisen kerran oli koulutus. Aamulla kymmeneltä "luennolle" ja siellä istuttiin pari tuntia käyden enimmäksee perusjuttuja läpi vaihdosta. Sitten oli vaan kolme tuntii vapaata ennen ku lähettäis Sentosan saarelle. Käytii keskustas syömäs ja sählättii kunniallisesti metron kaa. Ella joutu ostaa neljä lippua ja mä ja Outi mentii portin ali ku liput ei toiminu :D

 Sentosalle mentii Anrgy Birds -vaijerihissiä pitkin kauheen korkeella. Aluks pelotti sikana mut totuin onneks siihen :D Siellä käytii jossai vahamuseos, merieläintarhas ja tosi upeessa esityksessä "Songs of the sea". Siis oikeesti se oli ihan surkee, mut hienot vesiefektit taustalla.

Hotelli päivällä

 Angry Birds hissit :D

 Tärkein kuva koko reissusta vahamuseosta :D

Kaikki pojat: Arttu, Hassan, Onni, Vili ja Miska

 Jonku merenelävän elävä sikiö, oli aika jännä

 Upee show


 Tänään oli viimenen ilta joten valvottiin hiukan enemmän. Mentii uimaa ja Starbucksii ja kuvailee yöllä porukalla ja jäätii viel hotellihuoneesee pölöttää :D Huomenna taas herätys ja klo 12 huoneiden luovutus ja illalla lento Uutee-Seelantii. Apua. Jännittää ihan sikana nähä se host-perhe ja ruveta puhuu vaa englantia ku kukaa ei muuten ymmärrä...

Lauantai 21.7.

 Tänää kaikilla paitsi yhellä jatkolennot lopullisiin paikkoihin. Iiiks... Tänää mentii keskustaa syömää Subwayhin, ei enää jaksettu näitä paikallisia riisejä ja nuudeleita sun muita :D Tänää oli ihan tärkeen kuuma! Huoneet luovutettiin klo 12, ja sen jälkee käytii siel keskustas ja käveltii takas ni oli pakko viel mennä hotellin altaaseen uimaa, ku oli joka paikka ihan hiessä. Auringossa ei vaa pystyny olee vaatteet päällä.

 Nyt oon lentokentällä ja dataan vessassa samalla ku oottelen et noi muut tytöt laittautuu ja et kello menis lähemmäs kaheksaa et pääsen portille! Kohta koneeseen siis! Apuaaaa!

2 kommenttia:

  1. Kuvia kuvia heti ku ehit dataan muuallakin ku vessassa!! ;)

    VastaaPoista
  2. This is very interesting, You're a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your site in my social networks!
    my webpage :: Angry Birds Free

    VastaaPoista