18. heinäkuuta 2012

Singaporessa!


Eilen sanoin viimesen kerran heipat tänä vuonna vanhemmille lentokentällä. Meniki siinä sitten koko päivä pelkkää lentämiseen. Ensin reilu tunti Helsinki-Kööpenhamina ja sit 12 tuntii Kööpenhamina-Singapore. Ei yhtään huvittais enää lentää, mutta lauantaina taas pitää nousta melkee 12 tunnin koneeseen Singapore-Auckland ja siitä vielä tunnin kone Auckland-Whangarei. No onneks sit tulee pitkä tauko lentämiseen.

 Tapasin kaikki Ausseihi lähtevät vaihto-oppilaat tässä samalla ja oon nyt kahen muun tytön kaa samassa hotellihuoneessa Singaporessa. Odotin et koneissa ois ollu paljon tekemistä ku istuin muiden vaihtareiden kaa, mut kaikki oli niin jännittyneitä ja suomalaisia ettei oikeestaan juttua kauheesti lentäny. Kööpenhamina-Singapore lento oli ihan kauhee. Piti istua paikallaa 12 tuntia, ja varsinki loppulennosta oli vähä väliä kauheeta turbulenssia. Aamupala jaettiin silleen et kone pomppi ihan hulluna enkä saanu syötyä paljon mitää.

 Oltii sit viideltä aamulla perillä Singaporessa (lähettii puol kaheksan edellisenä aamuna, missasin siis koko päivän). Lentokenttä oli kuuma, mutta huhhuh sit vasta kuuma oliki ku mentii ovista ulos. Ja se oli viel viilee aamuyö! Mä en varmaa kestä, ku kohta pitäis mennä lounaalle tonne ulos :D Tää hotellihuone on niin ihanan viilee, jopa vähä kylmä.

 Tänää mennää kuudelta illalla Night Safarille. Elikkä kierretään yöllisiä sademetsiä ympäri maailmaa Singaporessa olevassa maailman ainoossa yöeläintarhassa :D

 Älkää sit ihmetelkö jos teksti on vähän sekavaa tai jotain muuta outoo. Nukuin koneessa varmaa ruhtinaalliset kaks tuntia... Loput ajasta kattelin sit leffoja ja sarjoja mitä siellä oli ja kuuntelin musiikkia. Ja söin.

Ei vielkää oo menny jakeluu et lähin vuodeks pois, tuntuu viel vaa ku lomalla ois!

3 kommenttia:

  1. ja muista laittaa paljon kuvia :) Terveiset Märynummelta, jossa juuri nyt ei sada ja lämpöä vaivaiset 20 astetta.

    VastaaPoista
  2. Voihan vitsit, mä oon ihan selkeesti jännittäny sun puolesta. En oo nukkunu kahteen yöhön silmällistäkään, alkaa vähän jo tuntua kans ;)

    VastaaPoista
  3. Pistä tohon kelloon paluupäivä seuraavaks :_DDD

    VastaaPoista