5. elokuuta 2012

Auckland!

Käytii eilen Aucklandissa viemässä Moniquen ja Georgen pojalle Jasonille sänky uuteen kämppään ja samalla käytii syömässä ja ostoksilla :) Jason on kauheen pitkä! 198cm! Ite oon vaa 164cm ni tuntu aika huimalta kattoo niin ylös, vaikka ylöspäin oon aina tottunukki kattoon :D Jason sai Georgen näyttään tosi lyhyeltä vaik seki on melkee 190cm, hurjaa.

 Käytii tosi mukavassa kahvila-ravintolassa syömässä joka oli tosi ison ostarin pihalla. Oltii siel ostarilla varmaa pari tuntii enkä ehtiny ku nähä puolet yhestä kerroksesta... Tääl on vähemmän ihmisii ku suomes mut törkeesti isompii ostareita? Okei, mikäs siinä :D Tein jopa ostoksen! Olin melkee koko viikon ihan kauhuissani ku Monique ja Gala oli ihan innoissaan et jee mennään Aucklandii shoppaileen, mut lopulta oli kivaa ja sain itekki jotai :)


Paita jonka ostin. Se oli kaupassa vielä punaruskee, mut muuttu sit näköjää lilaks :D
Laitan ny tähän väliin myös kuvan mun haaremihousuista, jotka ostin Singaporesta, niin ihanat :)
 Oli myös eka aurinkoinen ja lämmin päivä! Pysty nostaa jopa hihat ylös ja silti oli tosi lämmin. Ihanaa. Ainut huono puoli päivässä oli ku piti herää ysiltä pakkaan autoo ja muutenki et päästää aikasin takasinki, vaikka pääsin nukkuun vasta puol neljän aikaan... Jäi vähä unet lyhyeks, nukuin sit sen takii automatkan takas kotii :D Auckland oli iha hieno paikka, mut oikeestaan aika perus iso kaupunki vaan, tykkään enemmän Uuden-Seelannin maaseudusta :)

 Nyt on pakko vähän hehkuttaa tätä luontoo täällä. Täällä on niin hirveen kaunista, ku on paljon mäkiä, ja tykkään siitä kuinka täällä tiet on tehty maaston mukaan eikä rikottu maastoo tien eeltä niinku Suomessa. Puut on kääntyny pohjoseen päin, koska sieltä paistaa aurinko ja kukkuloilla ne on kaikki ryhmittyny semmosiin kohtiin missä on ilmeisesti kosteinta ja muutenki paras kasvualusta :D Se on niin hienon näköstä ku muuten siinä kukkulalla ei oo mitää mut aina välillä iso kasa puita samassa kohtaa. Kaikki vaan toimii, vaikka on niin erilaista! Täällä kaikki puut kasvaa ihan hirveen isoiks, olin ihan omg yks päivä ku kävelin koulusta poispäi ja se mitä olin aikasemmin kattonu isoks kasaks puita samassa kohtaa oliki vaa yks puu joka haarautu tosi alhaalta moneks rungoks! En osaa selittää kovin hyvin mut AAA TÄÄLLÄ ON NIIN KAUNISTA!

5 kommenttia:

  1. Ajattelinki et joku on ehtinyt jo kommentoida noista ihkuista housuista, mut niiiin hienot ja paitakin on hieno :) Sustahan tulee siellä shoppailuhirmu, en pysy perässä enää vuoden päästä hohooooo kylläpäs mä vitsin murjasin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Murjasitpa hyvinkin :D Musta ei kukaa shoppailuhirmua saa ku ehkä unissansa...

      Poista
    2. mä yritin tykätä tosta sun kommentista, mut tykkäysnappulaa ei löytyny vaikka kuinka liikkuttelin hiirtä tossa alapuolella.. :(

      Poista