12. lokakuuta 2012

Hyväntekeväisyysilta

Rotary on järjestö, joka yrittää tehä maailmasta parempaa paikkaa. Rotary on ollu mukana mm. polion hävittämisessä maailmasta. Nyt polion uusia tapauksia löytyy enää vaan muutama kahdesta maailman maasta. Eilen illalla Whangarei South klubi järjesti hyväntekeväisyysillan, jossa pelattiin 6 hengen tiimeissä trivial pursuitin tapasta peliä ja syötiin fish & chips. Voittajajoukkue sai päättää mihin hyväntekeväisyyteen illan tuotot laitetaan. Meijän klubista oli kaks joukkuetta: City Slickers (mun joukkue) ja Teacher's Pets.

 Oli tosi mukava ilta ja fish & chips oli tosi hyvää, vaikkei kuitenkaan niin hyvää ku ravintoloissa. Tai no se oli eri tavalla hyvää, sellasta kotitekosemman makusta. Meijän joukkue ikävä kyllä ei voittanu, läheskään :D Oltii viimesimpiä... Voi ei mikä häpeä. Mut onneks meijän klubin toinen joukkue voitti koko homman ihan ylivoimasesti! Suurin osa joukkueen jäsenistä oli opettajia, joten aika hyvä yleissivistys koko joukkueella. Mut ei kyl sinänsä haittaa ettei meijän joukkue voittanu, koska rahat meni kuitenki samaan paikkaan ku mihin meki ne oltais laitettu :)

 Caitlin on mua vaan vuotta vanhempi samaa koulua käynyt tyttö/nainen, jolla on tosi harvinainen syöpä. Tätä syöpätyyppiä löytyy vaan kahella henkilöllä maapallon eteläpuolella. Se tarvii siis rahaa päästä hoitoihin Australiaan, kun valtio ei maksa, eikä hoitoo löydy Uudesta-Seelannista. Saatiin kuulla tästä tapauksesta itekki vasta edeltävänä päivänä, kun meijän klubilla oli kokous ja Caitlin (ei tämä kyseinen) esitelmöi ja myi arpoja tän hyväks.

2 kommenttia: